LÄSARFRÅGOR

Ser att det har kommit in en del anonyma läsarfrågor här på bloggen. Jätteroligt! Vi passar på att besvara dem här i ett och samma inlägg


Hej, jag har mörkbrunt hår och skulle vilja färga det till mörkbrun med lite rött i! Går det att göra? :)
Svar: Det är lite svårt att säga när man inte ser utgångsläget... Det är absolut inga problem om du är ofärgad sen tidigare. Har du en mörkbrun färg i redan kan du behöva avärga det lite innan för att det skall synas. Om du har en mörkbrun färg i håret med ljusare utväxt måste du tänka på att utväxten kommer att ta till sig mera, och bli ganska mycket rödare. För bättre råd kan du gärna komma in och fråga eller maila en bild på hur håret ser ut nu och kanske även hur röd du vill bli så är det lättare för oss att ge ett mer exakt svar på vad du skulle behöva göra. (mailadress [email protected] )


HEJ! jag vill få mitt hår att växa snabbare men det går inte! hur ska jag göra för att det ska växa snabbare? fungerar det med att gnugga in olivolja i hårbotten? snälla svara!!!!
Svar: Tyvärr måste vi säga att det inte finns något mirakelmedel än så länge på marknaden som gör att det växer snabbare. Men det finns en del knep som gör att du får en bättre och starkare hårväxt. Du måste helt enkelt vårda ditt hår mera. Göra inpackningar, klippa topparna med jämna mellanrum och använda Born.Again som vi tipsat om tidigare (ett balsam som du kan lämna kvar i längderna) allt detta gör att ditt hår inte blir lika slitet och går av, vilket är anledningen till att det känns som att det inte växer.
För att få bättre hårväxt är det bra att stimulera hårsäckarna, till det finns det en särkilld sorts borstar som heter Healthy Hair från Olivia Garden som masserar hårbotten.

Tänk också på att inte använda värmeverktyg dagligen som exempelvis plattång. Om du någongång skulle platta/locka/föna det så är det viktigt att du använder ett bra värmeskydd till håret! Det finns ju en mängd olika värmeskydd på marknaden, men Sebastians Trilliant är superbra om du bara vill ha lite glans och skydd. Kevin.Murphy har ett värmeskydd som heter Heated.Defene som ger riktigt bra stadga om du vill ha volym och lockar!

Kom ihåg att allt runt omkring påverkar håret. Dålig kost, lite sömn, stress, oro, sjukdomar påverkar hårväxten väldigt mycket. Allt detta kan leda till att man tappar hår. B-vitaminer och solens D-vitaminer är bra för håret. Detta kan man märka då både naglar och hår ofta växer fortare på sommaren. Dock är det viktigt att använda produkter som skyddar håret från solen också för den har även en uttorkande effekt.
SP har en solserie med produkter som är perfekt att använda när du vitsas ute mycket i solen vid exempelvis en utlandsresa eller under sommaren.


Kan ni inte ha prisuppgifter på produkterna? vore toppen :)
Svar: Vi ska absolut skärpa till oss och skriva ut priser på de produkter vi visar här i bloggen! Tack för tipset.



De produkter vi pratat om i detta inlägg:














Kommentarer
Postat av: Anna

Hej, jag undrar om ni plockar ogonbryn pa salongen. Och ifall ni gor det undrar jag vad det kostar. Tack pa forhand!

2011-04-12 @ 22:20:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0