KAUF

I höstas var hela salongen på en kurs med KAUF som handlade om att sätta upp mål i livet. Det var en väldigt intressant och givande kurs. I morgonkväll ska vi ha en liten uppföljning på Rex med Peter från Kevin.Murphy, där vi kommer att prata om vad vi lärde oss på kursen med mera. Det är jättebra att ha en liten uppföljare så att man inte glömmer bort vad man bestämde och pratade om! ♥

 

 

 

 

 

 

 

 


VECKANS TIPS


Den torra och kyliga vinterluften gör att hårbotten lätt känns irriterad. Därför vill vi tipsa om detta schampo, Balancing.Wash från Kevin.Murphy. Schampot är milt, vårdande och gör stor skillnad på en knepig hårbotten. Ett annat plus är att det är fritt från sulfater och parabener.












FACEBOOK

Vi håller på för fullt att förbereda inför en liten tävling som kommer snart. Så nu har vi även skapat en facebooksida, så gilla oss gärna där! ;)



Klicka här eller på bilden för att komma vidare till facebook!










BODY.BUILDER

Peter (säljare på Kevin.Murphy) var här och informerade om lite nya produkter som ska komma i början av Februari! De ska bland annat göra om deras torrshampo som det varit lite problem med tidigare. De har gjort om flaskan, men produkten är densamma! Born.Again inpackningen kommer också i en ny förpackning.
Sedan lanserar de en helt ny produkt! En volymgivande mousse som ger fukt och som gör håret fylligare och tjockare. Den passar normala till fina hår som är torra och skadade. Perfekt för att få fram välmående lockar! Den blir inte heller krispig eller fet som vissa mousser kan bli. Denna mousse heter Body.Builder och det ska bli jättespännande att få testa den när den kommer i Februari!











VECKANS TIPS 2



Nu har vi ett kanonerbjudande här på salongen för dig som vill färga fransar och bryn! När du bokar tid för klippning, färgning eller annan hårbehandling, så får du 50% rabatt på vårat frans - och brynpaket. I detta ingår färgning av fransar och bryn, samt plockning av brynen. Ordinarie pris är 350kr.
Erbjudandet gäller till sista Februari.












GRATTIS LIV!





Ikväll är det dags att fira vår duktiga frisör Liv som vann titeln Umeås frisör 2011 i Citymagasinets tävling Frisyrkampen. Detta sker på tidsskriftens vinterfest på Rex, med prisutdelning och annat trevligt.





Livs bidrag till tävlingen.

Juryn, som bestod av Jean-Pierre Barda, Patrik Lernberger
och Camilla Jönsson, motiverade vinnarbidraget med:

"Frisören har gjort en stor och vacker förändring på
sin modell med fin känsla för både färg och form.
Helheten ger en härlig känsla som andas 2011!"



Grattis från oss alla på salongen, du är grym!

 









BLACK EMERALD



Här är en favorit bland I.D BareMinerals ögonskuggor. Denna är svart med grönt glitterinslag. Skuggan heter  Black Emerald. Den kan användas både som en vanlig skugga och som en eyeliner. Man behöver bara blanda ut den med ytterst lite vatten! Om man har ledsnat på vanlig svart skugga så är denna ett perfekt komplement! Passar utmärkt till festen!









SASSOON-KURS I LONDON


I slutet på September så åkte Liv, Karin N, Erica, Jenny, Ida & Lena på en fyra dagars kurs på Sassoon Academy i London. Under kursen visade Dove, JB, Luca och de andra på akademin, klippning, färg och styling på scen. Tjejerna jobbade mycket med deras senaste trender som innehåller mycket grafiska former. De arbetade praktiskt med att klippa modeller och lyssnade även på en föreläsning om vägen till en kollektion.

Kursen var väldigt inspirerande och hårizonttjejerna tog med en massa nya tekniker hem till Umeå!













VECKANS TIPS 1



På vintern blir håret väldigt statiskt och flygigt. Ett tips är att använda återfuktande produkter till ditt hår som motverkar flygigheten. Ett vårdande och återfuktande balsam är bra att använda under kallare årstider. Även ett leave-in balsam är en bra lösning på problemet! Perfekt att ta med i väskan om det blir kris!













OM HÅRIZONT


Hårizont grundades 1984 av Lena Lindqvist och Ingela Strömberg. När det startades låg salongen på Skolgatan 58. Efter några år bytte de till en lokal på andra sidan gatan, den stora City-salongen som vi har idag. För bara något år sedan öppnades Hårizont Home i Citysalongen, en liten inredningshörna där man kan hitta fina saker som exempelvis porslin, plädar, kuddar, ljuslyktor, choklad och handgjorda tvålar.




I september år 2007 öppnade de även en salong på IKSU sportcenter som är beläget uppe vid universitetsområdet och är nordens största träningsanläggning. På Hårizont Iksu är det alltid en lugn och avslappnad stämning i en sportig och modern miljö.



I Mars 2010 öppnades deras tredje salong på Kungsgatan i centrala Umeå. Shop 'n Drop är en mysig och hipp liten salong i 50-tals stil. Som ni kanske förstår på namnet så kan ni hitta allt som behövs i hår- och sminkväg samt ett stort smyckessortiment. Shop'n Drop är helt profilerad på drop-in, vilket innebär att man inte behöver boka tid i förväg.



På Hårizont utför vi massvis av behandlingar! Förutom behandlingar som klippning, färgning, permanent och håruppsättningar så gör vi; håltagning (öron och näsa), hårförlängning, fransförlängning, frans - och ögonrynsfärgning, plockning av ögonbryn, fransböjningkeratinbehandlingar, makeup och brudar. Vill du boka tid kan du göra det via vår hemsida, www.harizont.com, eller så är du välkommen att göra det på någon av våra salonger!











VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA BLOGG!

Följ våran blogg med bloglovin

 

Välkommen till Hårizontbloggen!

 

Nu börjar vi att blogga här på salongen. Vi hoppas att kunna visa er lite frisyrer, hårtips, före - och efter bilder, makeup, styling, videobloggar och massa annat skoj! Så hoppas ni följer frisörbloggen från Umeå. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0