VECKANS TIPS - YOUNG.AGAIN




Skäm bort dig själv med Kevin.Murphy's nya serum, Young.Again. Denna olja härstammar från en blomma som heter Immortelle (tänk engelskans immortal, vilket betyder odödlig) och fungerar lite som en anti-age produkt. Använd dagligen för att skydda håret mot värmeverktyg och även miljöpåfrestningar. Tar bort frizzet superbra! Applicera i nytvättat, handdukstorkat hår innan du stylar det.

Pris: 295:-











VAD VILL NI LÄSA OM PÅ BLOGGEN?

Nu är hösten här. Det känns i luften. Många har landat efter semestern och man börjar gå tillbaks till vanliga rutiner igen. Bloggen har varit lite lidande under sommaren då det har varit väldigt mycket att göra. Nu vill vi komma igång igen på riktigt och vi behöver er hjälp! Vi vill veta vad ni vill se mer av här framöver. Är det inspirationsbilder, videoinlägg, bilder från salongen, inkommande nyheter, kampanjer/erbjudanden, före och - efterbilder eller något annat ni vill se mer av? Rösta på ett alternativ nedan eller kommentera detta inlägg nedan om  det är något vi missat.

Omröstningen Vad vill ni se mer av i bloggen? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa en egen folkomröstning!
















FÄRGTEKNIKER FRÅN TONI&GUY HOS OSS PÅ HÅRIZONT!


Vi välkomnar Ramon Smit till Hårizont. Ramon är engelsktalande och arbetar som färgspecialist på toni&guy i Holland. Han kommer stanna hos oss till November, så om du vill ha professionell rådgivning och en färgförändring är det dags att boka tid!











FRIDAS STORA KLIPP!


För några dagar sedan kom Frida till mig och ville bli av med sitt långa risiga hår. En förändring och roligare frisyr var det hon ville ha. Resultatet blev en kort busig frisyr som hon kan variera. Super kul att klippa och resultatet blev kanon! Eller hur? :)
Kramar Lisa










VECKANS TIPS - CREATE YOUR STYLE


Ett litet tips till alla killar därute som läser vår blogg. På American Crew's hemsida har de en liten rolig quiz. Den visar, baserat på dina intressen, vilken stil du har och därmed vilka produkter du behöver för att styla en viss typ av frisyr. Är du Classic, Sport eller Street? Svara på frågorna >>>här<<< för att ta reda på vad du är för stil!












TÄVLING!

I samarbete med Wella tänkte vi annordna en tävling där vinnaren får ett skräddarsytt produkt-kit bestående av tre produkter. 
(Det kan t.ex. vara schampo och balsam + inpackning/vax/spray/serum/mousse/mm) 



För att vara med och tävla behöver du bara svara på några enkla frågor nedan. ( Svaren kan ni nog stöta på här i bloggen;) )

Fråga 1.
Vilket år grundades Hårizont?
A) År 1987   B) År 1979   C) 1984


Fråga 2.
Hur mycket växer ett hårstrå i snitt per månad?
A) 1mm   B) 1cm   C) 1dm


Fråga 3.
Hur ofta bör man göra en inpackning i håret?
A) Varje gång du tvättar håret   B) Var sjätte gång du tvättar håret   C) Var tjugonde gång du tvättar håret


Fråga 4.
Vad kan hända om det vatten du tvättar håret i, rinner genom en järnledning?
A) Det kan få en rödaktig ton   B) Det blir torrt   C) Inget


Kommentera detta inlägg där du skriver dina svar, samt namn, e-mail och telefonnummer, så att vi kan kontakta dig om det är just du som vinner.
Vi kommer inte publicera kommentarerna så ni behöver inte vara oroliga att några uppgifter sprids. Dessutom vill vi inte att ni tjuvkikar på de andras svar;)

 

Tävlingen avslutas den 31/8

Lycka till!










VINNAREN AV IPADTÄVLINGEN


Här är en bild på glada Maria Sandström som vann ipadtävlingen!












RSS 2.0