SMYCKEN

Nu har vi proppfullt med nyheter i smyckesväg! Allt från vackra vintagesmycken till vårfräscha hårblommor i mysiga färger.Kom in och kika på våra salonger! 


Klockhalsbandet som ni ser på bild har blivit en stor favorit













VECKANS TIPS


Nu börjar vi gå mot ljusare tider och för att skydda håret mot solljuset vill vi denna vecka tipsa om ett uv-skydd från Wella Sp. Det är ett koncentrat som man enkelt kan blanda i handflatan tillsammans med sitt dagliga balsam (helst ett från sp för att få bäst resultat) efter att ha shamponerat igenom håret. Produkten tvättas sedan ur. Koncentratet ger upp till 10 timmars skydd mot uv-ljus. Detta gör att hårets färg och kvalitet skonas :)













FRANSFÖRLÄNGNING

Här kommer en liten video där Lena visar hur det går till då man gör fransförlängning.

Om fransförlängning:

Lösfransarna sitter 4-6 veckor, ungefär så länge som ens egna fransar sitter innan de faller av. För att ha ett så snyggt och långvarigt resultat så rekommenderas påfyllning efter 3-4 veckor.
En hel fransförlängning kostar 950kr, en halv 650kr. Påfyllning kostar från 325kr, beroende på hur mycket fransar som behövs påfyllas. När man gör en hel fransförlängning så förlänger man hela övre fransraden, när man gör en halv så fyller man endast på yttersta delen av fransraden.
Man kan använda mascara när man har dessa lösfransar, men absolut inte vattenfast mascara. När du tvättar bort ditt smink måste du vara försiktig och inte gnugga.

Har ni några fler frågor om fransförlängning så är det bara att ställa dem! =)












VISNING HOS TOMAS

Här kommer lite bilder från en inspirerande och rolig visning hos Tomas från i Tisdags. Frisyrerna som visades var anpassade till kunderna i salongen. Målet var att göra en stor förändring på varje modell, så vi fick se bilder på hur de såg ut innan. Oj, vad de blev snygga!hosTomashosTomashosTomashosTomashosTomashosTomashosTomashosTomashosTomashosTomashosTomashosTomas











TONI&GUY VISNING

För ungefär en månad sedan så besöktes Umeå av Toni&Guy's visningsteam.
Visningen bestog av klippningar, färgningar och galna uppsättningar,
mycket att inspireras av alltså!











WELLADAG - FÖRE OCH EFTERBILDER.


Här har vi en modell med väldigt fina, slingade längder. Hon ville bli lite ljusare, men ändå inte ha så markant utväxt. Så istället för att väva massor av nya slingor, vilket sliter väldigt mycket på håret, så la vi en toning över hela håret som ljusade upp både botten och längderna. Vi la endast två paket med slingor i benan för att få ett ljusare intryck. Väldigt fint!






Denna modell hade väldigt sotade längder och ljusare utväxt i botten. Det vi ville göra var att ljusa upp längderna lite nu mot sommaren. Så för att få en jämn färg över hela håret fick vi lägga en färg i botten och avfärgning på längderna.






Denna modell hade ett väldigt mörkt utgångsläge med lite röda pigment i. Tanken var att ljusa upp hennes hår mot sommaren.











Vi ville göra en kaxigare färg med mer attityd på denna modell. Valde en mörkviolette-röd för att skapa djup med en lila effekt. Våga vara mörk mot våren!






Jessica ville vi få vårfräsch med en röd färg vilket ger frisyren en ny karaktär. Valde en röd lite transparent ton som släppte igenom lite underliggande skiftningar.










Vi ville framhäva Idas vackra porslinshy så vi lade en mustig, kall violett-röd färg som kommer skimmra ikapp med solen!






Tanken med Emelies färg var att få en mer lyxig känsla. Vi ville få ett levande resultat så därför valde vi att blanda peachfärgade slingor med riktigt kalla slingor. Som grund använde vi oss av Color Touch nya champagne-nyans för att få en lyxig glans.





Vi ville ha en mörk, riktigt kall färg på Emma. Botten gjorde vi svart och masserade ut färgen på topparna så de blev riktigt rökigt kalla!











CLIP IN LUGG

Nu har vi fått in dessa fantastiska lösluggar på Hårizont. För de som inte vågar klippa lugg, men som ändå vill prova på att ha lugg, så är detta perfekt. Lösluggarna finns i 5 olika färger och man sätter fast dem med små clips i sitt eget hår. Det är väldigt enkelt! Luggarna är gjorda utav ett syntetmaterial så man bör inte använda plattången, utan bara föna den lite lätt!


Här provar Jenny och Sara varsin clip in lugg, visst ser det bra ut?











VECKANS TIPS


Nästa vecka kommer fantastiskt galna Thomas Edlund från Wella Stockholm hit och behöver hårmodeller. Kille som tjej spelar ingen roll. Uttagning 21 Mars 18.30 på folkets hus. Ta chansen till en våruppfräschning!











BILDER FRÅN WELLADAGEN


Här är några bilder från Welladagen. Vi har fått lära oss olika färgtekniker, färgblandningar och trix. Vi har även fått information om SP's nya stylingserie som kommer inom kort. Så håll utkik i salongerna!
Mer bilder på modellerna kommer till veckan.











ESPRESSO

Vi tänkte tipsa om denna fantastiska kajalpenna från I.D bareminerals. Den finns i flera härliga färger! Nedan har vi visat hur färgen "Espresso" ser ut. På änden av pennan finns en vässare och ett sudd. Med hjälp av dem kan du antingen göra skarpa linjer eller fadeade som på bilden nedan. Perfekt för både vardagssminkning och till fest!


Här ser ni hur man kan använda pennan










WELLADAG


Nästa vecka kommer Malin från Wella och har utbildning med oss på Hårizont. Hon kommer visa lite olika färgtekniker på våra modeller och ge oss tips. Det har kommit två nya färger som vi förhoppningsvis får användning av på kursen. En blond, kyligare nyans. Lite pärlemorsaktig, och en guldblond färg. (tänk Marie Serneholt) Malin kommer även gå igenom Wellas nya stylingserie med oss, Wella Professional. Det ska bli jättekul med lite inspiration inför våren och sommaren! Förhoppningsvis får ni se lite bilder från kursen nästa vecka!











VECKANS TIPS



FRÄSCHA UPP DIN HÅRFÄRG MED VÅRA UNDERBARA REVLON FÄRGINPACKNINGAR.
FINNS I 15 OLIKA NYANSER, ALLT FRÅN RIKTIGT KNALLIGA RÖDA TILL MJUKA BRUNA & SÅ KLART NÅGRA RIKTIGA HÄRLIGA BLONDA NYANSER!!
                                                    












VINNARE AV TÄVLINGEN

Vi säger grattis till Molly som har vunnit hårprodukter från Sebastian!

Eftersom det inte var en enda kille som var med och tävlade så tänkte vi att vi lottar ut ett andra pris också! Så vi säger också grattis till Denise!

Och ni andra som har varit med och tävlat - bättre lycka nästa gång! Det kommer fler tävlingar här på bloggen inom kort!










LÖSHÅRSKURS MED GOCCIANI I GÖTEBORG

I helgen åkte Karin och Daniela från salongen på en löshårskurs i Göteborg. De har fått lära sig en ny teknik som heter Cold Fusion. Detta är nog den enda tekniken ute på marknaden där man inte ser fästena till löshåret. Därför kan också kunder med väldigt tunt hår prova detta! Man kan sätta fast 1 hårstrå åt gången, eller 100 hårstrån på samma gång. Cold Fusion är perfekt för den som vill fylla ut delar av håret, t.ex bara luggen. Kom in och fråga oss om du vill veta mer om Cold Fusion!

Kursledaren visade även andra löshårstekniker som tape, keratin och sådant. Mycket information om löshår och skötsel i allmänhet och andra roliga produkter som lösluggar till exempel! Nu är vi laddade med massvis av ny kunskap!

Här visar kursledaren hur man sätter fast pärlor med hjälp av en plattång i håret...


Daniela och Karin fick arbeta med löshårstekniken på övningsdockor med äkta hår.



Här är en video som visar hur det går till när man gör en förlängning med cold fusion. (Dock är den på italienska)












SHOP N' DROP 1 ÅR!



Vår drop-in salong firar 1 år den 3/3! Detta firar vi med att alla drop-in kunder får en överraskning. Detta gäller från den 3/3 så långt lagret räcker.











RSS 2.0