OM HÅRIZONT


Hårizont grundades 1984 av Lena Lindqvist och Ingela Strömberg. När det startades låg salongen på Skolgatan 58. Efter några år bytte de till en lokal på andra sidan gatan, den stora City-salongen som vi har idag. För bara något år sedan öppnades Hårizont Home i Citysalongen, en liten inredningshörna där man kan hitta fina saker som exempelvis porslin, plädar, kuddar, ljuslyktor, choklad och handgjorda tvålar.




I september år 2007 öppnade de även en salong på IKSU sportcenter som är beläget uppe vid universitetsområdet och är nordens största träningsanläggning. På Hårizont Iksu är det alltid en lugn och avslappnad stämning i en sportig och modern miljö.



I Mars 2010 öppnades deras tredje salong på Kungsgatan i centrala Umeå. Shop 'n Drop är en mysig och hipp liten salong i 50-tals stil. Som ni kanske förstår på namnet så kan ni hitta allt som behövs i hår- och sminkväg samt ett stort smyckessortiment. Shop'n Drop är helt profilerad på drop-in, vilket innebär att man inte behöver boka tid i förväg.



På Hårizont utför vi massvis av behandlingar! Förutom behandlingar som klippning, färgning, permanent och håruppsättningar så gör vi; håltagning (öron och näsa), hårförlängning, fransförlängning, frans - och ögonrynsfärgning, plockning av ögonbryn, fransböjningkeratinbehandlingar, makeup och brudar. Vill du boka tid kan du göra det via vår hemsida, www.harizont.com, eller så är du välkommen att göra det på någon av våra salonger!











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0